• 0
 • Terms and Conditions

  Terms and Conditions

  WORKSHOPS

  Inregistrarea este obligatorie

  Pentru toate Workshop-urile si Master-class-urile se aplica o taxa de anulare de 200 RON. Ultima data la care inscrierile pot fi anulate este cu 14 zile inainte de inceperea workshop-ului sau.

  In caz de boala sau ranire in mai putin de  14 zile pana la inceperea workshop-ului va va fi facturata suma integral. Veti avea insa asigurat un loc la un workshop in intervalul unui an.

  In caz de boala sau ranire va fi nevoie sa prezentati certificat medical.  In caz de boala sau ranire in timpul unui workshop sau a unui suma achitata nu va fi restituita . In schimb veti avea posibilitatea sa terminati workshop-ul respectiv la o data ulterioara disponibila. Participarea dvs trebuie sa aiba loc in termen  de 1 an de la inceperea workshop-ului.

  Pe durata acestor evenimente se vor face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept Scolii Fitness Scandinavia, astfel incat sa se poata folosi de aceaste in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile se considera automat ca sunteti de acord sa apareti in aceste materiale si ca nu aveti nici-o problema sa fiti taguit in retelele sociale. In cazul in care nu doriti acest lucru va trebui sa ne trimiteti o notificare scrisa in acest sens pe adresa de mail info@wayflex.ro

  Wayflex isi rezerva dreptul de a anula un workshop in cazul in care este un numar prea mic de participanti sau instructorul este bolnav. In aceste cazuri vom restitui integral  taxa workshop-ului.