• 0
 • Terms and Conditions

  Terms and Conditions

  Folosirea sau comandarea produselor prin intermediu acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic sau pe mail. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara.

   

  Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

   

  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

   

  Preturi si disponibilitatea produselor

   

  Produsele precum si ofertele prezentate pe site-ul www.wayflex.ro sunt disponibile in limita stocului; www.wayflex.ro nu se obliga sa livreze un produs , in cazul in care acesta nu se afla pe stoc, chiar daca pe site apare informatia “in stoc” si nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor, aceasta descrieri fiind identice cu cele comunicate de catre reprezentantii fiecarei marci.

   

  Preturile produselor aflate pe www.wayflex.ro sunt exprimate in RON dar nu includ cheltuielile de livrare si pot fi modificate fara o comunicare prealabila. La produsele care au deja reduceri nu se pot cumula sau aplica alte reduceri.

   

  Autentificarea, actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si a parolei de acces pe site-ul www.wayflex.ro ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.wayflex.ro.

   

  www.wayflex.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda Termenul de livrare obisnuit este intre 1 si 5 zile, insa acesta poate varia in functie de produs si disponibilitatea acestuia. In cazul in care alegeti plata prin OP sau card bancar, termenul de livrare se va masura din momentul dovedirii platii (OP cu stampila bancii) sau dupa intrarea banilor in contul www.wayflex.ro. Mentionam ca in cazul comenzilor ce depasesc 3000 lei va trebui platit un avans prin OP. In cazul in care la sosirea coletului observati ca pachetul dumneavoastra este avariat sau desigilat va rugam sa-l refuzati (mentionand motivul refuzului pe borderoul de livrare) si sa ne contactati in cel mai scurt timp pentru remedierea problemei. Orice defect sau neconformitate a produsului cu cel comandat se notifica vanzatorului in scris in termen de 48 ore , altfel se considera ca produsul este 100% conform cu cel comandat. Solicitari ulterioare nu se iau in considerare. bazele de date continand informatii referitoare la datele personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

   

  Conform politicilor curieratelor la coletele ce depasesc 25 kg, sau nu pot fi duse de o persoana, va trebui ca agentul curierului sa fie ajutat pentru a putea duce coletul de la masina la usa clientului.

   

  Taxa de livrare se calculeaza in functie de destinatie si de greutatea coletului. Curierul va va anunta telefonic ziua si ora livrarii. Plata se poate face si curierului la livrare. Curierul nu este angajat Wayflex si nu are dreptul sa desigileze coletul.

   

  Daca nu ati primit nici o confirmare la e-mailul trimis de dvs. timp de 24 de ore, va rugam sa ne contactati sau sa ne retrimiteti comanda deoarece exista posibilitatea unei defectiuni tehnice.

   

  Daca plasati o comanda in zilele de sambata si duminica sau in timpul sarbatorilor nationale, veti fi contactat de echipa noastra de vanzari cel mai devreme luni sau in prima zi lucratoare dupa respectivele sarbatori.

   

  Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 :

   

  “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

   

  Produsul poate fi returnat numai daca este in conditiile in care a fost primit, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Dorinta de returnare a produselor se face numai in scris. Cheltuielile de transport (dus – intors) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu permite revinderea ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza returul sau de a solicita o taxa ( intre 10% si 50% ) pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

   

  In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta

   

  Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

   

  Thank you

  Wayflex.ro