• 0
 • De ce Wayflex®

  De ce Wayflex®

  Wayflex este un sistem de antrenament functional bazat pe miscare in 4 dimensiuni conceput sa ofere cel mai eficient antrenament posibil.
  Este combinatia perfecta de exercitii bazate pe suspensie cominate cu noile exercitii dinamice bazate pe rezistenta, toate intr-un singur dispozitiv de antrenament. Aceasta combinatie iti permite sa iti lucrezi intregul corp, in multiple variatii de exercitii.
  Comparativ cu dispozitivele de suspensie standard, gama de exercitii disponibila cu Wayflex este acum triplata, permitandu-ti sa te misti mai bine, sa te antrenezi mai intens, sa inveti mai mult despre corpul tau si sa devii astazi mai bun decat ieri!
  Nu exista nimic care sa se compare cu sistemul de antrenament functional Wayflex. Sistemul de antrenament functional Wayflex este calea prin care antrenamentul functional trece la un nivel superior si care confera flexibilitate exercitiilor tale!

  WAYFLEX, ANTRENAMENTUL SUPERIOR!

  EVOLUTIA ANTRENAMENTULUI FUNCTIONAL
  Integrarea dispozitivelor de suspensie si a benzilor de rezistenta iti duce antrenamentul la un alt nivel.
  Inventia noastra unica, patentata, este singura cale de a-ti provoca limitarile corpului, permitandu-ti sa dezvolti un corp mai puternic si cu o musculatura mai definite.

  O SELECTIE SI FLEXIBILITATE A EXERCITIILOR NELIMITATA
  Prin sistemul de deblocare, poti atat de simplu in cateva secunde sa ajustezi modul de efectuare a exercitiului fie in suspensie, fie intr-un antrenament de rezistenta cu banda care sa se potriveasca perfect nevoilor tale. Sase benzi din latex in trei niveluri diferite de rezistenta iti furnizeaza o varietate de antrenament pentru diferite niveluri de pregatire, conferind si flexibilitate a antrenamentului.

  EFICIENT DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTULUI
  Cu doar un dispozitiv de antrenament, poti practic sa iti antrenezi fiecare muschi al corpului, in orice loc te-ai afla!. Un pachet complet, fara accesorii suplimentare. Totul este inclus in cutie: ancora pentru usa, ancora pentru benzi, dispozitivul de suspensie, sase benzi de rezistenta, manerele, manualul de exercitii

  VERSATIL
  Wayflex este singura cale pentru a-ti duce antrenamentul de fitness la un alt nivel. Fie ca esti profesionist sau incepator, Wayflex iti ofera solutii pentru orice nivel de fitness, de la incepator la atlet de elita.

  PROFITABILITATE
  Wayflex este un dispozitiv extem de usor si portabil, care isi face loc perfect in geanta ta de sport pentru sala sau antrenament in natura si poate fi montat in doar cateva secunde oriunde iti doresti, facand practic posibil antrenamentul in orice locatie.

  CALITATE SI DURABILITATE
  Wayflex este un dispozitiv de efectuare a exercitiilor conceput sa sustina pana la peste 600 kg de forta in tensiune. Benzi din nylon intarite, carabine la nivel de dispositive de catarare, catarame, manere rezistente, inele si clipsuri 100% din otel, benzi de rezistenta 100% din latex.