• 0
  • Cursul de certificare in antrenament functional wayflex

    Cursul de certificare in antrenament functional wayflex

    Continua-ti calatoria educationala wayflex si dezvolta-ti marketabilitatea si master tehnicile de antrenament de grup in acest curs practic de 8 ore. Construit pe cunostintele de antrenament functional de suspensie de dobandite in cursurile anterioare, vei continua sa iti dezvolti calitatile de atrenor si sa conduci eficient programe de training.

 vei invata cum sa conduci si cum sa modifici doua antrenament de suspensie de grup care pot fi folosite in orice antrenament personal, in sesiuni cu grupuri de antrenament mici sau mari. La finalizarea acestui curs vei avea capacitatea sa:

 Aplici cunostintele wayflex pentru a liva antrenamente de suspensie de grup de calitate. Sa gestionezi complexitatea antrenamentului mai multor persoane simultan, creand o experienta de antrenament distractiva pentru toate nivelurile de pregatire. Cerinte anterioare: Nu exista cerinte anterioare pentru a urma acest curs Wayflex de educatie profesionala. creditele de educatie continua (cecs) vor fi cumulate doar profesionistilor certificati in fitness care urmeaza programul de pregatire in forta si conditionare fizica oferit de scoala Howard dell, certificat de ministerul educatiei.